CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi 2024 Sezonu Final Etab’ı 672.Tarihi Elmalı Yeşilyayla Yağlı Pehlivan Güreşleri 6-8 Eylül 2024 tarihleri arasında Antalya’nın Elmalı İlçesinde yapıldı.

CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi 2024 Sezonu Final Etab’ı 672.Tarihi Elmalı Yeşilyayla Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne Minik boydan Baş boyuna kadar 1550 güreşçi katıldı. Heyecan seviyesi bir hayli yüksek müsabakalara sahne olan Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri, cuma günü başlayıp pazar günü final müsabakaları ile son buldu.

CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi 2024 Sezonu Şampiyonunun belirlendiği Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri nefes kesen Yarı Final ve Final müsabakalarına sahne oldu.

Finalde rakibi Orhan Okulu’yu yenen Enes Doğan Elmalı’nın Başpehlivan’ı oldu.

Elmalı’da zafere ulaşan Enes Doğan tüm etaplarda toplamda 61 puan toplayarak CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi 2024 Sezonunun da şampiyon oldu.

Final müsabakalarının ardından tüm boylarda kürsü yapan pehlivanlara madalyaları takdim edildi.

Sporcularımızı ve tüm güreş paydaşlarımızı ağırlayan, ilgilerini eksik etmeyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Muhittin Böcek ve Elmalı Belediye Başkanı Sayın Halil Öztürk’e teşekkür ediyor,

CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi 2024 Sezonu Final Etab’ına ev sahipliği yapan Elmalı’nın misafirperver halkına şükranlarımızı sunuyoruz.

Yorum yok

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir